Press releases

Микола Нестеренко – у десятці найефективніших топ-менеджерів у сфері нерухомості

15.04.2010

Логотип ЭСТА Холдинг

Прес-реліз

Донецьк

Генеральний директор Компанії ЕСТА Холдинг Микола Нестеренко увійшов до десятки найефективніших топ-менеджерів у сфері нерухомості за версією найбільшого українського спеціалізованого журналу про нерухомість і будівництво «Building Business».

Рейтинг складено на підставі опитування учасників ринку нерухомості: генпідрядників, консалтингових, брокерських і юридичних компаній. Усього, в опитуванні брали участь 33 експерти. При цьому, як критерії ефективності були запропоновані такі - продовження проектних і будівельних робіт на об'єктах компанією, якою керує/у керуванні якою бере участь топ-менеджер, наявність протягом 2009 року успішних операцій із залучення інвестицій, а також з придбання/продажу об'єктів, в укладанні яких брав участь топ-менеджер.

«Ця оцінка - не оцінка мене як керівника, а оцінка всієї команди ЕСТА, з якою мені пощастило працювати. - зазначає Микола Нестеренко. У складному 2009 році, ми змогли не тільки утримати доходи компанії на докризовому рівні, але й продовжити роботу в ключових проектах Групи ЕСТА - МФК «Пушкінський» у Донецьку й МФК на вул. Фроловській у м. Києві».

Крім Миколи Нестеренка, до рейтингу також увійшли керівники компаній T.M.M., FIM, KDD Group N.V., Віта Верітас, Seven Hills, Граніт, Домус, DEOL Partners, Панорама Груп.

Аудитором рейтингу виступила Компанія Ernst & Young.

Додаткова інформація:

Компанія Еста Холдинг - керівна Компанія Групи Еста - холдингу нерухомості Групи СКМ. Виступає як інвестор і девелопер, а також здійснює стратегічне управління об'єктами комерційної, готельної й житлової нерухомості.

До Групи Еста входять готелі "Донбас Палас" (Донецьк) і "Опера" (Київ), логістичний комплекс (Дніпропетровськ), а також ряд проектів на стадії реалізації, такі як багатофункціональний комплекс "Пушкінський" у Донецьку, МФК на Московській площі й вул. Фроловській у Києві. Крім того, Група на паритетних засадах володіє бізнес-центром "Леонардо" (Київ).

До Групи ЕСТА також входить керівна Компанія ЕСТА Проперті Менеджмент, створена в 2008 р. з метою здійснення управління й експлуатації існуючих об'єктів нерухомості "ОСНОВА-СОЛСІФ" - спільне українсько-французьке підприємство було створене в жовтні 1994 року. Засновниками компанії виступили українська Проектно-будівельна фірма "ОСНОВА" і всесвітньо відома французька група компаній SOLETANCHE BACHY, що спеціалізується на роботах, пов'язаних з підземними спорудженнями, й має представництва в 64 країнах.

ТОВ "Еста Холдинг" - на 100% входить до Групи СКМ.

ТОВ «ЕСТА ХОЛДИНГ»

Моб.: +38 067 543 43 25